Vyznání

Vyznání

Anotace: 14.5.2014 - 15.5.2014

Vyznávám se, že na tebe pořád myslím,
ale nevím proč, když vím,
že mě to tak hrozně bolí.

Myslím na Tebe víc, než je zdrávo,
myslím na tebe, můj milý Máro.

Náramky mi na ruce cinkají
a tebe mi stále připomínají.
Připomínají mi vše, co jen jde,
štěstí, radost, úsměv, pohled.

Stále tě vidím před očima,
jako bych tě tam měla vyrytého,
sluchátka kol krku, paličky v kapse,
jako bych tě měla nafoceného.
Autor želvička001, 23.05.2014
Přečteno 525x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, Pamína, Bakchus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začínáš být paličková panenka.

23.05.2014 18:51:42 | Bakchus

jop! :) ;)

23.05.2014 18:58:09 | želvička001

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí