Nevšední den

Nevšední den

Anotace: Trocha romantiky....

Obyčejný všední den
jako každý jiný.
Co mě dneska čeká jen
nic zvláštního
nebo se snad mýlím?

Někdo zvoní, pes zuří
tak otevřít běžím
tam kdosi drží kytici růží
a divného pána si měřím.

Uf, to se mi ulevilo
je to jenom poslíček
srdíčko si poskočilo
k růžím vzkaz, na něm
PÁR SRDÍČEK.

Nedočkavě pročítám
kdo pak mi co píše.
Atˇje jeho jméno tam!
Těžko se mi dýše.

Na lístečku dvojím
stojí vzkaz.......
Pst, to tajemství za to stojí
ale prozradím
že má mě rád
a že mě chce vidět zas!

Tak z obyčejného dne
je jeden z nejhezčích
srdce jeho patří mně
ve váze růže, na rtech smích.
Autor Rozina, 23.05.2014
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, Jan Urban, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí