Venku zase leje

Venku zase leje

Anotace: 7

Venku zase leje jako z konve
Kapka za kapkou se po okně plazí
Kde je schované slunce?
A kde si ty?

Jsme tak vzdálení
Já ležím v posteli
Myšlenky pochodují 
Už nic není jako kdysi

Utíkám pryč a hledám chvíli
Kdy jsme běželi totálně promočený
Ty si se klepala
To ti byla zima

Celá promočená , byla si tak kouzelná
Tvý vlasy se dali ždímat
Tvoje oči vypadali jako by si plakala
Na moment se přestal točit svět 

A mezi kapkami cítili jsme chvění 
Mokrými polibky
Jsme se spojily a bylo to úžasný 
A já to chci zpátky , bloudím v dešti 

V kalužích marně hledám momenty 
Kdy jsme měli mokrý dlaně
Kdy pevně jsme se k sobě tiskly
Ten déšť je krutej a já se cítím smutně

Kapky si dál žvaní tu svoji
Pohádku o tom,že nic nekončí

Leje víc a víc 
Nikdo neví nic
Déšť podemlel štěstí
Jak domeček z karet láska se hroutí 

Leje jako z konve
A kde je vše zázračné?
Kouzelník mávl a už neprší
A něco končí

Teď už jen prší slzy
Z mého srdce
A já nezvládám tu situaci 

A do deště jsem napsal jedno přání
Ze skrytých pocitů a okamžiků 

Chci zase Tvé mokré tělo 
Chci tě zase zahřívat 

Jen jedno jediný prani........

Autor UNKSON, 24.05.2014
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí