Šance

Šance

Anotace: Občas již však člověk nedostane šanci na nápravu...

Kéž dala bys mi šanci,
bych svou lásku Ti mohl dokázat,
neboť svému srdci
nemohu milovat Tě zakázat.

Vím, že nechoval jsem se,
jak chovat bych se měl,
kéž bych dostal šanci
a napravit vše směl.

Dokázat Ti, žes pro mě nejdůležitější
a vzdát se věcí, kterými jsem
náš vztah do hlíny pohřbil
a zakopal pod zem.

Nechat náš vztah už jen vzkvétat,
jak na jaře strom
a již mezi nás nevpustit
ani blesk či hrom.

Budovat dál jen do krásné,
co již ve vztahu bylo,
leč časem a událostmi
někam se vytratilo.

Kéž tu šanci bys mi dala,
jako dřív mě milovala,
na rameni jen mi plakala
se mnou se zas smála,
života plně si užívala
a již víc ničeho se nebála.

Ale dáš mi tu možnost,
odbourat Tvou zahořklost???
Autor Dalighierri, 25.05.2014
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí