Včera dnes a zítra..

Včera dnes a zítra..

Anotace: Podělat si život umí každý sám, ale ta pachuť, když Vám ho podělá jiný.

 

 

 

 

Expresivně

                Surově a syrově

 

Zničilas mě

                                               Jako kámen na vodní hladinu

Položilas

                Já klesl ztěžka ke dnu

Topím se, tak mi podrž hlavu

Ať to mám za sebou

Na světlo ani nedohlédnu

Sytím se tmou

                

Autor Roger, 25.05.2014
Přečteno 450x
Tipy 4
Poslední tipující: Skořicová princezna, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí