Luna

Luna

Anotace: 7

Jak vodopády slzy padají 
Do náruče luny
Tak jak těžce vyřčené věty
Jak rudé květy sedmikrásky 

Výkřiky zloby se rozplývají v tichu
A prázdném davu


Mrtvé město bdí 
Pod kulisami tmy

Domy civí jako by nikdy
Neviděli

 
Kde se všichni ztratily?
Všude jen stopy po krvi

To mistr popravčí se chystá zavraždit 

těch několit vět

A luna se zbarvila
Pod nánosy bahna

Autor UNKSON, 26.05.2014
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Piví, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, že domy civí:-)

26.05.2014 21:02:37 | Piví

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí