Změna reality (doznání lásky)

Změna reality (doznání lásky)

Anotace: ...Má láska mi poprvé napsala, že mě miluje... Tak velkou moc má myšlenka básníka, že než jeho sny zvadnou, ona sama se stane pravdou...

Právě jsem se stal nejšťastnějším básníkem na světě,
lásko - moc chci Tě,
nedokážu popsat slovy to,
co teď cítím,
proto říkám - miluji Tě!!!

Když už se i mé snění v realitu mění,
že by přišlo pochopení?
Barunko víc, než moc Tě miluju!...
...Má láska je moc veliká,
víc, než snese srdce básníka,
proto podělím se o ni s tebou - budem navždy spolu jenom!

...tak včera stal jsem se nejšťastnějším básníkem,
že našel jsem lásku pravou ve světě velikém!
Autor Jiffy, 27.01.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí