Proč srdce mé tě v sobě stále nosí

Proč srdce mé tě v sobě stále nosí

Anotace: Proč srdce mé tě v sobě stále nosí

Proč srdce mé tě v sobě stále nosí?
Proč oči mé to stále rosí?
Proč chybíš mi čím dál víc?
Já stále miluji tě, to chci ti říct.
Bez tebe žít je velmi těžké,
mé srdce to tíží a přitom je tak křehké.
Rád bych cítil opět Tvoji lásku,
na kterou nelze zapomenout
já dávám svůj život tobě v šanc a sázku.

Jak dnes jsem tě zas uviděl,
Lásku svou jsem opět zřel.
Srdce mé se rozbušilo,
vždyť jen pro tvou lásku žilo.
Srdce mé mi stále buší,
to neuslyší jenom hluší
je to silné a místy bolí.

Stále vzpomínám na první seznámení,
vzpomínám i na první políbení,
Jak krásné to bylo , když srdce mé a tvé se zžilo.
Jak otevřel jsem své oči a tys seděla tam a dívala si se na mě,
Až hlava se mi z toho točí.
Pak poznal jsem že láska je věc krásná,
Mezi lidmi stále vzácná, myslím tím Lásku s velkým L,
Na kterou jsem už dávno zapoměl.
Tys pomohla i mi jí opět najít, věřit v ní a znovu zažít.
Proto prosím nediv se, že nemohu zapomenout
A s klidnou hlavou jít si lehnout.
Stále zdají se mi o tobě krásné sny,
jak zažíváme naše dny,
dny obyčejné i zázračné.
Ony promítají se mi dokola stále, stále zas a zas,
připomínají mi ten krásný čas.
Čas co nedá se a nechce zapomenout.

věnováno I.M.
STÁLE MILUJI
Autor glumik.24, 27.05.2014
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: sophiesophie, Jin&Jang, Aiury, Rozina, želvička001, Kett
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páni ... rozhodně tomu nechybí naléhavost ...

28.05.2014 06:51:59 | Aiury

Teda, tomu říkám vyznání! Opravdu moc pěkné.

27.05.2014 22:10:09 | Rozina

Moc krásný...

27.05.2014 21:51:27 | Kett

děkuji mnohokrát, bohužel je to ze života

27.05.2014 21:54:08 | glumik.24

To jsem pochopila,tak držím palce!

27.05.2014 21:55:12 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí