Jsi snem!

Jsi snem!

Anotace: Jen ty jsi mi snem, od doby, kdy poprvé viděl jsem jiskru ve tvých očích, jsi kouzelná - teď svět se mi zdá hezčí, jenže já jsem, jsem pouze básníkem!

Jsi mi růží,
která neuvadá,
jsi mi hvězdou,
která nikdy nezapadá,
jsi vůní,
co mi hlavu zatočí - jsi mou láskou, která nikde nekončí...
...až budem spolu zas - povím Ti to do očí!

Ja dnes měl jeden nádhernej sen,
v něm jen tebe viděl jsem.
Teď celou věčnost bych se dívat do tvých očí chtěl,
žít s tebou,
vnímat radost našich těl
a lásku našich duší - vím, proč mý srdce tolik buší...

Něco podobně krásnýho - milýho ( rychle si něco přej ;-) )
mé krásné růžičce se dneska zdej!
Posílám jemný, sladký políbení :-*
dobrou noc a krásný snění!
Autor Jiffy, 27.01.2007
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí