Kolik?

Kolik?

Anotace: 7

Kolika lidem se za den podívám do očí?
Avšak můj den je prázdný pokud nespatřím ty Tvý 

Kolik za den vyřknu vět?
A navážu monologů?
Ale přeji si slyšet pouze jednu větu
Z Tvých úst 

Kolika lidem za den stisknu ruku?
Avšak jen Tvé prsty mě umí pohladit 
Kolik za den potkám úsměvů?
Ale pouze Tvůj mi zlepší náladu 

Kolik paprsků za den vyšle slunce?
Avšak ani jeden nehřeje jak Tvé ruce

Si jako Zvonilka
Si jedna pohádka 

Si ta pro kterou stojí za to dýchat 
Si ta s kterou bych chtěl životem kráčet ........

Autor UNKSON, 28.05.2014
Přečteno 421x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí