Jsi přání

Jsi přání

Anotace: Nevím, jestli ještě někdy budu moci milovat nějakou jinou dívku.

 

Víš,
život bez tebe
není tak radostný
a styl tvého rozchodu semnou
pořád nemůžu pochopit

 

ta rána nejde zalepit
a i když jizvy v srdci vyplnil další ženský Hit
přes to všechno přišly vzpomínky
a já ty holky, milenky
radši nechal odejít

 

zatím nespoznal jsem jinou..
dívku,
u které na první pohled poznal bych,
že má cenu rozvíjet to dál
každou noc před spaním tiše vyslovím přání,
v kterém nejvíc jsem si přál

 

TEBE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=2p6nMnypEoo

Autor Pučik, 29.05.2014
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, Pamína, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba se vaše cesty ještě někdy setkají... Hodně štěstí přeji! Andrea

29.05.2014 16:42:30 | AndreaM

Držím palečky,ať to dobře dopadne...

29.05.2014 12:25:38 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí