I centimetr může být dál, víc, než kilometr..

I centimetr může být dál, víc, než kilometr..

Anotace: .

 

 

Utratilas moje srdce, moje já

Za pusu bezcennou

Oheň žhnul, teď sotva plápolá

Na knotech mých řas

Když jsi k nám zcela lhostejná

 

Zem už není tou pevnou

Chytá zemětřas

Čím blíž dojíždíme na svoje činy

V konečnou všech cest a tras

Běhá mi po zádech mráz

Proč, má Milá, proč

Proč jsi tak nesmělá, když nemáš

Nespěcháš mi naproti do náručí

A když ano, nejsi, nemáš být

A za zády si sundáváš

                               Svatozář

Ty jsi můj život a život, ten je Lhář.

 

 

 

Autor Roger, 29.05.2014
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné :-)

12.06.2014 22:18:44 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí