Konference

Konference

Anotace: 7

Sedím v koutě skrčený
a tiše pozoruji
KONFERENCI
mých starejch ran a jizev

Hlavním předmětem konference
Je jak my způsobit ještě více
Bolesti
A trápení

Kostry co mě děsí
A přiváději
K šílenství

Srdce mi křičí
A ozvěny co se bojí
Ta konference mě děsí

Víc a víc

A já beru bouchačku
Začínám hrát ruskou ruletu

Otáčím bubínkem
A prásk

A zase nic

Šance jedna ku osmi
Osm ku jedný

Hraju dál
Další pokus
Mačkám spoušť

Ale jsem tu stále
Kurva drát
Zkouším to dále
Ale nic,osud mě ne a ne pustit

Na konferenci se probírá další bod
Jak mě umučit

Další protočení
Kolik bylo už možností

Ale náhle prásk

Kulka vylétla
Jak dlouhá je chvilka

Mezi životem a smrtí
Mezi smrtí a životem

Mý tělo padá k zemi
A už je fajn nic nebolí

Jak prostě umřel
A co se stalo
Nic
Svět se točí dál

Konference byla předčasně ukončena
Jedna rána

V pekle mě vítá
Bilboard s nápisem :
" Vítej doma "

KONFERENCE

Skončila

Rány a jizvy zavřeli
Hubu
Už žádný hlasy nestraší
Vsichni jsou najednou potichu....

Autor UNKSON, 29.05.2014
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí