Srdeční záznamy

Srdeční záznamy

Anotace: Sedím na parapetu a dívám se do prázdna, když vzpomínám na to, jak jsem tě poprvé...

Sedím na parapetu a dívám se do prázdna,
když vzpomínám na to, jak jsem tě poprvé potkala.
Snívám o tom dnu, jako o hvězdné kometě nad námi,
když míjím svou vnitřní tmu a procházím své srdeční záznamy.
Byla jsem hloupá, že jsem se nechala spoutat.
Bez toho aniž bys to věděl.
Připadám si, jak naivní dítě čekající na ježíška u stromečku.
Jak padlý anděl se zlomeným křídlem.
Přitom se snažím udělat za námi osudovou tečku.
Bez možnosti nápravy.
Musel jsi tušit, že ti podlehnu.
Když ses na mě potutelně usmíval.
Nemohl jsi doufat, že zapomenu.
A hrát si na nedotknutelného dál.
Přeji si, abys byl jiný, aby mi tvé slova nerozbušily srdce, jako závodnímu koni.
Přeji si, aby bylo snadné říct Konec a dál věřit, že mé srdce nebude tím, co slzy roní.
Autor ašari, 29.05.2014
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím Ti Tvou emoci a cítím s Tebou.

29.05.2014 21:57:26 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí