Chci víc

Chci víc

Anotace: ....

Už je to pravidlem, jednou za měsíc,
čas kolem půlnoci, nikdy ne dřív.
Jedna noc, jen to, nic víc.

To samý místo, ten samej scénář,
není čas na novej, však tobě to stačí.
Vím, co se stane a to nejsem hvězdář.

Hned za dveřmi tiskneš mě k sobě, budeš si hrát.
Mám na nohou jehly a zakrytou tvář,
teď jsem tvou loutkou, tak to máš rád!

Čas nám běží, je jedna v noci.
Všechno chceš stihnout, máme šest hodin,
chtěla bych se zdržet, ale nejde to,
musím zas běžet.

Letmej polibek v ranní ospalosti, tím se loučíme.
Hodíš mě na metro a zmizíš na měsíc.

Pak párkrát se střetneme v zakouřeným baru,
je po třetí ráno. Jen tak kolem sebe kroužíme.
Líbáš mě na líce, nikdy ne víc.

Já chtěla bych víc, vím, to se nestane.
Budoucnost s tebou před sebou nevidím,
když ztratíš iluze, pak tě aspoň... nic nezklame.

Stejně, pořád tě miluju, nechápu proč.
Je to tak upřímný, mám strach, že až příliš moc.
Autor honey...., 30.05.2014
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=FpUukaj-Sb4

30.05.2014 23:13:24 | Jin&Jang

poslední veršík se mi líbí, supr

30.05.2014 21:36:00 | Nio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí