Horní princip

Horní princip

Anotace: Jsem člověk....

Bylo zamračeno
a déšť a kapky
jak vodopád dopadají polibky
jak se to kolem rozmazává
je to vítr?

Proč prší všude okolo a
na mě ne?
Proč toužím po dešti
proč být mokrý a šťastný

Je to princip přežití
Druhý snad zabije Nového
aby nastoupila záplava
a já se topil
příjemně topil
Protože TANE
Protože TAJE
TAJEMSTVÍ

Dlouhá cesta závějí
když déšť zmrzne
váhání mě zabije
Tak se vzchop a bojuj!
Není tu věčně, možná už ani teď
A já tě tak chci!

Pokus nezdar smrt
Chtít najít mít
Proč
Mám tě rád
Autor Uldor, 27.01.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí