Dokud neulehnu v prach

Dokud neulehnu v prach

Anotace: Dokud neulehnu v prach, budeš mou jedinou láskou.

 

Víš,
život už dávno není takový jaký byl dřív
zmizely společný chvíle, dny, plány i smích
to jediné,

co zůstalo tady už nemusíš hledat,

koukni na mě

vidíš?

vždyť mám to vepsané ve tvářích.

 

Chtěl bych vyjádřit tu bolest 

a říct Ti,

jak mě to všechno mrzí

občas vidím ty hádky
a slyším ty slova
proč byly jsme na sebe tak urputně drzí?

 

Slovo "mrzí"

s tím už neudělá nic
dávno nejsi sama
a sladký slůvka už nemohu Ti říct.

 

Chtěl bych víc než můžeš
a chceš mi vlastně dát
naše přátelské návštěvy

těžko se snáší,
vždyť je to jen další bolest
s kterou budu se prát.

 

Dokud neulehnu v prach.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://youtu.be/UBnQKkm90xw

Autor Pučik, 02.06.2014
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí