Lásko voníš deštěm ...

Lásko voníš deštěm ...

Anotace: Vůně kůže - chemie neodolatelná

Lásko voníš deštěm
lásko voníš sluncem
voníš a dýcháš
dýcháš a voníš
žárem
pekelným až k zalknutí
dívám se na tebe
a mám vnuknutí
dívám se do duše i očí
vše se kolem nás točí
mlhavé opary se ztrácí
a já vím
že se už více neztratím
lásko voníš touhou
nenasytnou
hříšnou a mrazivou
lásko voníš a chutnáš
mučíš a líbáš
lásko ...
Autor Život, 05.06.2014
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Percles
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí