Pouhou touhou mou

Pouhou touhou mou

Anotace: ...jsi se stala...

Sbírka: Sentagon

...jsi se stala.
Ve snu ses mi zdála.
Touhu jsi mi vštěpila
a pak ses prostě ztratila.

Mám strach, že mě to poznamená,
jako povlečení rušnou noc zaznamená.
Apři tom pro tebe nic neznamenám...

Stejně, kdybych tě snad dostal,
jako růži ve váze bych tě uschnout nechal.
A víš ty vůbec, za koho bych i dýchal?

Teď už je však cesta vpřed načase,
utopit se i se svým staženým ocasem,
někde v současnosti hrdě zakousnout se.

Tak ti teda přeji dál tu krásu,
ať některému z mnoha přineseš spásu.
A mě se třeba zjevuj ve snu...
Autor Dimitrij Francheskoli, 05.06.2014
Přečteno 502x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí