Čaj s mlékem

Čaj s mlékem

Anotace: ...

Vítr prchá a žene mraky dál

přes oceány a skály,

přes zemi, kde vládne král.

V říši se zahradou s jednou růží

"Být či nebýt?" O to tu běží?

a její oči se ptají

"Budeš mě v zimě milovat jako v máji?"

Zatímco stránky se rychle mění,

člověk padne pod strom poznání.

Oba stojíme na rozcestí,

tak se mne netaž

zdali jsi byla mé štěstí.

Neříkat nic nahlas.

 

ALE

 

Přinesu ti k nohám květ,

co kvete na konci světa.

Pak ti povím, jaký je svět

za ty dlouhý pradlouhý léta.

Autor Mutum, 05.06.2014
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Hadrák, jitoush, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí