Klišé

Klišé

Anotace: 7

Připadám si jako Anděl,kterému usekli křídlo
Jako jediný host v přeplněném hotelu
Kormidelník lodi co zívá prázdnotou 
Jako někdo komu je neskutečně moc smutno

Po schodech z denních paprsků
Já chci zase stoupat k vrcholu
Zase brouzdat záhyby Tvého těla
Pod Tvými polibky propadat se do blaha

Svlékat ti kalhoty a rozepínat košily
V mžiku Tvých výdechů hrát si s Tvými ňadry 
Ve stínu všedních dnů pod nánosy starostí
Pod lavinou všech bolestí a trápení
Milovat se s tebou do vyčerpání
A přát si ať to nikdy nekončí 

Kurva už je to tu zase, blázním po tobě
Je to fakt trapný , už je to klišé
Ale co mám dělat? Zahazuji emoce
A je mi to už volný ,buď tě ztratím i jako přítele
Který mě tolikrát podržel, který tu stál i když mi nebylo nejlépe 
Anebo to dopadne opačně , i když ta šance je rovna nule

Ale jsem hazardérem co hraje na prázdným automatě
Jsem tělem bez duše
Absolutním magorem a cvokem
Každej den tě vidím a jsem tak strašně moc bezmocným

Prohlížím si Tvoje fotky, mezi nimi je i ta první
A přemýšlím kdo může být krásnější?
V hlavě mám na procházce vzpomínky
Dívám se na další, tam papáš hamburgera

Pak další a další, nádherný okamžiky
Úžasný vzpomínky a na jednu, kde teda nejsi
Si vzpomenu na tu Tvoji otázku 
" Ty si se do mě fakt zamiloval že? " 
A já se jako sketa a zbabělec vyhýbal odpovědi

Ale už je to fuk, nedávno jsem ti dal přečíst jedno mý dílo
Které jsem psal pod pocitem , které ve mě uvolnilo Tvé tělo 
A ty si mi řekla, že mě nemiluješ, ale je zajímavé
Že tam toho bylo více a na to si neodpověděla,tohle bylo jediné

V šedi stereotypu , vidím v tobě kouzlo
A zajímalo by mě jestli po tobě někdo někdy toužil jako já
A já přemýšlím jestli si v mém životě dobro nebo zlo
Ty si tak strašně nebezpečná a zároveň tak nádherná

Kolik je na světě žen?
Ale žádná se ti nemůže rovnat 
Kolik mě jich líbalo ,
Ale žádná nelíbala jako Ty

Jak tě mám získat?
Nikde nemůžu najít návod

A viděl jsem padat hvězdy
A přál si a přání se nikdy nesplnily

Další Tvá fotka a já objednávám další dva panáky
Ale ty tu nejsi........

Autor UNKSON, 06.06.2014
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Aiury, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí