Smutno

Smutno

Anotace: ..

Strašně mi scházíš
v srdci mám žal,
není tu nikdo
kdo by mi dal,
to co ty mi dáváš.
Velkou lásku
touhu co nikdo neodhání,
dny plné štěstí
nejněžnější milování.
Duhou mi posíláš
tisíce úsměvů,
kapičky deště
mě za tebe
pohladí,
slunko mě zahřeje
příjemně naladí
a zbaví mě srdce bolu.
Vítr mi do uší píská
že už je to chvíle blízká,
kdy budeme navždy spolu.
Autor Zlatičko, 06.06.2014
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Dejfor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí