Babička

Babička

Anotace: ....i babičky by ještě chtěly zažít ten krásný pocit lásky...proč si někdo myslí, že s věkem tato touha již nepřichází...

Dny jsou šedí pokryté
slunko sotva prosvítá,
vrásky věkem vyryté
láska sotva zavítá.
Já ví ,že jenom maličko
žít a nenechat si jenom zdát,
chtěla by jsi babičko
aby tě měl někdo rád.
Když se na tě podívám
touha s láskou boj tu svádí,
tu lásku co jsi dala nám
my Tobě vrátíme
a rádi!!
Autor Zlatičko, 07.06.2014
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: Dejfor, jitoush, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí