blázen nahluchlý

blázen nahluchlý

Anotace: jak blázen postřelen

A tak se stalo to, co mi třeba
když beru si co mi nepatřilo
když sobota se stává smutnou jak středa
a srdce rozumu
bolest nevěřilo

A chtíč opět převzal otěže
uskočila opatrnost, div, že jí nepřejel
řítil se někam, kde cesta nevede
jak blázen nahluchlý, jak blázen postřelen

Vsákl se do tvé kůže a chvíli věřil
že nemusí ven
v orgasmech ti křičel:"Bože"
a byl láskou vyřízen

Nedošlo mu, hlupákovi
že lásku pravou máš spjatou prstenem
tupě se smál, něhu lovil
a pak mu došlo, že musí ven

Teď mi tu bulí jak malé dítě
a tvrdí, že to chtěl mít pod kontrolou
Co s ním mám dělat? Komu ho vrazit?
Když ty jsi mu řek:"Na shledanou!"
Autor Kite.Kat, 07.06.2014
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí