Polapena ve tvé síti

Polapena ve tvé síti

Anotace: Polapena ve tvé síti jako muška v pavučině která jen strach cítí a tuší, že brzy...

Polapena ve tvé síti
jako muška v pavučině
která jen strach cítí
a tuší, že brzy zhyne.

Strach z toho co bude dál
a srdce bolestí puká
tvé sítě, taneční bál
však působí velká muka!

Jako pavouk mě vysáváš
a není z toho úniku
i když o tom nevíš
trpět mě necháváš
máš na to svoji taktiku.

Snad se tvá síť
jednoho dne protrhne
snad z ní zbude jenom nit
která mě na svobodu uvrhne.
Autor Rozina, 08.06.2014
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, SmallGeorge, Aiury, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí