Bez názvu

Bez názvu

Anotace: <p>Ta mal&aacute; chce si hr&aacute;t, tak nech ji přij&iacute;t bl&iacute;ž</p> <p>chce si...

Ta malá chce si hrát, tak nech ji přijít blíž

chce si kreslit, nečmárat

po tvých sametových zdích

 

Chce si hrát na motýla

a nemít strach

procházet se ve tvých komnatách

a smutek zhasínat

 

Nech ji vejít a nebudeš litovat.....

Autor Gigy, 09.06.2014
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Draconian, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí