Nevěra podruhé

Nevěra podruhé

Anotace: 7

Další šedý a nudný den v práci
Nic se mi nechce brouzdám ulicemi

Další panelák,další dveře
" Dobrý den na koho jsou psané energie? "
" Na přítele "
" A je doma prosím Vás? " 
" Ne není ,je na služební cestě "
" Tak se nezlobte nashle "

Chci jít dál ,jenže ty mě chytáš za triko
A táhneš k tobě do bytu
Líbáš mě tak strašně zběsile
Že sotva lapám po dechu.

Tvá stehna křičí
Hrají si s Tvými ňadry
A Tvůj vlhký klín
Řve " Já tě chci!!!! "

Rozepínáš mi kalhoty
Já se nebráním opětuji Tvé hořící polibky
Trhám ti kalhotky
A pak už se jen propadám do Tvé jeskyňky

V devátém patře je zemětřesení
234,98 stupně richterovy škály 
Výkřiky touhy se linou do chodby
Jsem zamčený v náručí Tvý chuti

Užíváme okamžiky slasti
V objetí chvění milování

A ty tak slastně vzdycháš 
Neustále mě líbáš

Rozdáváme si to po celém bytě
Nic neřešíme a je nám krásně

A já chci ať to nekončí
Tvůj vlhký klín je tak hebký
A ty si tak nádherná
Tak ještě jedno kolo

A měj se krásko
Tady máš můj telefon 
Až ti bude zase úzko 
Klidně napiš.......

Autor UNKSON, 10.06.2014
Přečteno 1220x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tvém místě bych to nesekala násilně na verše, ale poslala to normálně někam do prózy, třeba do erotických povídek nebo do podobné kategorie. Do "básní o lásce" bych to určitě neřadila, krátké řádky ještě nejsou poezie a porno ještě není láska. Mimochodem "linout se" se píše s měkkým "i" a mezera se dělá za čárkou, ne před ní... a uvozovky se naopak píšou bez mezery.
(Omlouvám se za věcný komentář.)

10.06.2014 17:18:54 | WOAM

V pohodě nemáš se za co omlouvat. Já prostě píšu jak to cítím .

10.06.2014 19:49:37 | UNKSON

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí