Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Čas léta, čas lásky.

Kytici veršů jen pro tebe jsem psal
s citem a láskou ji jen něžně vázal
voní létem, tu vůni krásnou poznal
ta chvíle lásky v kytici kvetoucí jen zůstal.

Je tvá, tu něhu jen v dlani mám
jemně ji držíš a na tu krásu se dívám
pohledem zasněným a své city znám
jen do ouška potichu její jméno šeptám.

Stuha co barvu lásky tak rudou má
líčka červenají a náruč jen objímá
ty rty vlahé jen za rosy líbám svýma
kytice kvete krásou, ta se z lásky přijímá.

Modrých těch pár chrp létem voní
seno na kopkách usychá, cítím v dlani
obloha lesk hvězd a noc rosu roní
tak krásně chutná ten půvab milování.

Neuvadá ten květ chrp blankytných
žijí láskou z doteků dlaní mých
dechem co hřeje z úst vášnivých
kytice jsi v srdci těch pár snů mých.

Sny jsou poslem, co vzpomínky nosí
tvé oči plné slunce zmizely kdesi
ten čas léta a srdce smutně prosí
vítr ze strnišť je vzal, už nejsi.

Tu kytici z lásky citem sem psal
jméno co nádherně zní, do řádků dal
do veršů té kytice voňavé jen schoval
vždyť ani nevíš, jak moc jsem tě miloval.
Autor greatpedro, 10.06.2014
Přečteno 713x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Avola
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale no tááák, co ten název :(

10.06.2014 21:50:54 | SmallGeorge

Tak jsem jí přejmenoval

11.06.2014 17:02:26 | greatpedro

Za to máš můj tip :)

12.06.2014 00:16:07 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí