a jak je ti

a jak je ti

Anotace: ... v novém ...

.
a jak je ti v novém vesmíru
vleť někdy za mnou v noci
a odhrň stranou supernovy
i drby o nich a se světlem
ve hrách pro sny do rámů
zatlučem jen slzavé oukej
.
Autor a_tao, 11.06.2014
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí