Chci být andělem!

Chci být andělem!

Anotace: Malé večerní osvícení..a verše z něj.

Já poznala jsem, že jsem víc
a proto musím sloužit všem.
Svou osobnost mám bez hranic,
můj bože, chci být andělem!

A rozdat lidem to, co mám
a nejvíc dát těm nejhorším.
Vždyť pouze láskou vyléčit
se bolest dá, to dobře vím...

Chci přijmout všechny ztracené
pod hebká křídla souznění
a posvítit jim v temných tmách
když pociťují zmatení,

beznadějným dát naději,
sebevrahům dát vůli žít,
dát smích těm, co se nesmějí,
všechny nemocné uzdravit,

Chci lidem rozdat se jak déšť.
Mám jednorožčí v sobě klid.
Co unesete, vemte si,
proud lásky nelze unavit.

Chci rozplynout se mezi lid
a celým srdcem sloužit všem.
Osobnost svou mám bez hranic.
Můj Bože! Chci být andělem!
Autor Calypsó, 12.06.2014
Přečteno 454x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí