Mráček

Mráček

Anotace: ...

Jsi mráček mezi mraky
co se na mě s láskou dívá,
jsi slavík mezi ptáky
co mi krásnou píseň zpívá.
Jsi hřejivé mé slunce
co paprskem mě hladí,
Jsi chladivý můj měsíc
co k milování svádí.
Jsi všechno po čem toužím
a po nocích si sním.
A teď to dobře vím .
Jsi to ty.
To ty jsi mi vším!
Autor Zlatičko, 13.06.2014
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: Dejfor, bobi bobie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi jistě milá - příjemná i krásná,
já přeji prožít ti to štěstíčko,
co ve slovech v básni jsou tu psaná,
tak hodně štěstí - Zlatíčko.

Ahojky Bobi

25.06.2014 11:04:28 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí