Dívám se do prázdná se do prázdna,srdce mi buší...

Dívám se do prázdná se do prázdna,srdce mi buší...

Anotace: ...měla bych plakat,jak na dívku se sluší...

Dívám se do prázdna,srdce mi buší,
tvůj smích,jako kapesník mi slzu na tváři suší.
Stále Tě vidím kolem sebe,
každý předmět,jako by měl kousek Tebe.
Vzpomínám na teplo Tvé kůže,
chtěla bych ho vnímat,jak jen člověk může.
Stále v hlubině Tvých očí se ztrácím,
mezi nebem a zemí potácím.
Chci opět přiblížit Tvé rty k mým,
být co nejblíž,jak jen smím.
Vzít si co mi jen dáš,
máš mě zmapovanou,tak mě znáš...
Autor Haydée, 27.01.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něžná, láskyplná....moc se mi líbí

28.01.2007 10:42:00 | Lorraine

:-( obsahu.. nádherná s citem a něhou nešetříš ... šikulka jsi co dodat :-)

27.01.2007 23:30:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí