ZTRÁCÍM TĚ...

ZTRÁCÍM TĚ...

Anotace: ...

Sbírka: JARO 2014

Vteřinu po vteřině,

minutu po minutě,

v každý okamžik

ztrácím Tě...

Zůstal tichý

při milování vzdech,

kapičky lásky na tělech...

A nápis,

co tolik jsem chtěl

a chci

malovat po všech zdech...


Do nitra vkrádá se

neodkladný pocit,

led taje

a pod nohama praská...


Co bylo - bylo...

Nevěřícně čtu Tvůj vzkaz

mezi řádky...

 

Pryč je naše láska?

Ach ne,

nevěřím,

že jeden pro druhého jsme

jen minulosti stín...

Tvé vlasy stále voní jarem

a modré studánky

usměvavě hledí

před kvetoucím sadem...


Jen ta slova mezi řádky...

 

Ztrácím Tě...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 15.06.2014
Přečteno 424x
Tipy 8
Poslední tipující: fijalka, jitoush, AndreaM, Kett, Pamína, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí