Prozvánění

Prozvánění

Anotace: Platno i mým přátelům, o nihž vždy rád vím, že jsou!

Jediné tvé prozvonění,
když koukám na ten přístroj.
V mé duši klíč to k radostnění,
od tebe signál... Do srdce mého výboj.

Vždy zahřeje i potěší to zjištění,
myslíš na mne moje milá.
V pořádku jsi je mé utišení,
jsi duše, co na mne vzpomíná.

S láskou prozvánění tvé zjišťuji.
Má paní, já mám tě velmi rád.
Pomáhá to přežít v tom dením boji,
po prozvánění tvém má stále hlad.
Autor RešHeNúnHe, 27.01.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;) Ani nevíš, jak potěší vědomí, že jsi v pořádku...

29.01.2007 00:56:00 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí