Zloděj

Zloděj

Anotace: ...neštěstí za dveřmi

Temný barák
Neštěstí za dveřmi

Jde vykrást sny.

Potichu našlapuje v předsíni
Cestou v polici tiše vezme osud
Hodí do brašny
Deset, devět, osm….
Ticho…zloděj dál jde za cílem cesty

V obýváku hodí trochu klidu psovi
Chytrý zločin, alarm neštěká
Sundá ze zdi lásku v rámu
A do další místnosti se přesouvá

Z lednice v kuchyni, kterou otvírá
Vyndavá slast
A opravdu slastně ji hned pojídá
Vyzrálá, delikátní, lahodná…

Parketa vrzne s lehkostí
A stojí přede mnou
Před holkou co se prostě bojí
Upije mi vína od pusy
Bez omluvy sebere cit a jak přišel, tak mizí….

A holka sedí….
Dopíše báseň a bez citů už není
Autor Lexisa, 16.06.2014
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, Nergal, Jort, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš svůj osobitý styl, takže tip za to ;)

19.10.2014 22:13:48 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí