Amazonka

Amazonka

Anotace: ...

jsem jako rostlina ukladající se k spánku,
zahalen tajemným závojem
snažím se rozvzpomenout na sebe,
když strach tu není vládcem

Amazonka hučí, temná noc na listech mangovníku

tlustý vzdychající prales, pot a vlhko

utekl jsem před světem, před Tebou ve vydlabané kanoji

usínám v utichlém vlhkém pekle, jak zardoušené zvíře, mrzák se zlámanou duší

bojím se všeho

napůl ještě člověk ...
Autor MaPi, 18.06.2014
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí