Co je to láska

Co je to láska

Anotace: Co je to láska

Co je to láska

 

Láska je vítr,

Láska, je vánek.

Láska pohladí a přijde krásný spánek.

Spánek růžový, plný krásných snů

a poté přinese, mnoho a mnoho krásných dnů.

 

Láska voní, jako jarní květy

a pak propojí dva lidské světy.

Světy tak rozdílné,  Mars a Venuše.

a přitom promluví oběma  do duše.

 

Na chvíli spojí a zase rozdělí,

ale o krásy své, se s oběma podělí.

O krásy své, ale i špatnosti.

Bez toho by nebyly ty drobné radosti.

Radosti z mnoha, ale i z maličkostí

Tím se od špatností zcela oprostí.

 

Bohužel někdy, přijde i zklamání.

To když se láska, od lásky odklání.

Odklání a bere vše sebou.

Zbude jen suchá poušt a nohy? Nohy přitom zebou.

 

A proto můžeš-li, srdce své dávej,

miluj lásku svou a vše jí tak dávej.

 

Věnováno I.M.

 

Autor glumik.24, 20.06.2014
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Velmi strohé, ale vyjádření pěkné :)

21.06.2014 08:29:51 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí