Proč

Proč

Anotace: Pro jednu krásnou slečnu ke které cítím něco víc než jen známost..

Proč stydím když vidím tvou tvář,
proč třesu se když se na mě podíváš,
proč toužím jen tiše vedle tebe stát,
a na tebe se podívat,

Proč bojím se že řekneš ne,
proč tvé oči jsou tak kouzelné,
proč tvůj dotek cítím mnoho dní,
proč najednou je všechno tak nádherný,

proč stebou ten čas tak utíká,
proč život mi před očima ubíhá,
proč bojím se tolik že řekneš ne,
snad pro ty tvoje oči kouzelné,

proč píšu básničky jak malý kluk,
proč je mi líp když slyším tvého hlasu zvuk,
proč tak krásná musíš být,
proč nepoznal jsem tě dřív,

proč musím se ti dívat do očí,
proč chci vědět co tvé srdce uvnitř nosí,
proč nedokážu vyhnat tvou tvář z hlavy,
proč mění se u mě tak moc nálady..

proč..
Autor ViktorNefarian, 22.06.2014
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí