Omámen

Omámen

Anotace: 7

Okouzlen, omámen, ovliňen
Malým překrásným blonďatým snem
Hebkým dlaním propaden
Těm ùstùm vonícím tulipánem

Vesmírným prachem malujícím
Mým toužebným snům 
Mým světem , nekompromisním
Blázínkem, věčným tulákem

Tvým souhvězdím uspáván
Denním paprskem jemným 
Tvým očím nevyrovnán
Jediným úsměvem jsem pohlcen

Z obláčků kouzelnou věčností
Maluji obrázek Tvé nespoutanosti
A nevěřícně šeptám dešti
Já chci Tvý polibky

Autor UNKSON, 22.06.2014
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nula se mi nelíbí, už jen kvůli tomu Ti ten tip musím dát :) ale i tak báseň se mi líbí...

23.06.2014 22:30:48 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí