Snad jsi tu a miluješ mě provždy

Snad jsi tu a miluješ mě provždy

Anotace: ..miluji Tě...

Dívám se na Tebe jinýma očima,
do náruče se Ti stočím a
...plavu v hlubině Tvé duše...

Cítím teplo Tvého těla,
snad jako bych svět obejmout směla
...ztrácím se v Tobě,básník píše...

Slyším bušení Tvého srdce,
dny bez Tebe chutnají trpce
...vnímám sladkost tvých rtů...

Vrývám si dotek Tvůj do kůže,
jsi jako rytíř co princezně pomůže
...můj život se mění v realitu snů...

Sleduju pohled Tvých očí,
předu jak kotě co se do náruče Tvé stočí
...vůni Tvou budu pamatovat navždy...
...snad jsi tu a miluješ mě provždy...
Autor Haydée, 27.01.2007
Přečteno 608x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Princ ve stodváce..?:))) Tak ... kdy a kde..?:)))...)))..)))

31.01.2007 15:00:00 | Favi

nepřestáváš mě udivovat... to je skvost !užasné! :-)

27.01.2007 23:27:00 | Nút

jedním slovem, jo? ......... KRÁSA .......... ;-)

27.01.2007 22:31:00 | Dejfor

ta se ti povedla...jako fakt se mi líbía něco takoveho si přeju aji ja...kež by se to splnilo..

27.01.2007 22:09:00 | Michelll

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí