Nechci

Nechci

Anotace: já toho nechci.. :)

Nechci,aby se mi o tobě zdálo,
nechci,aby se mi zas to zlé stalo.
Nebo snad myslíš,že toho bylo málo?!

Nechci,aby ses ke mně přibližoval
a zas mi úmyslně ubližoval.
Nechci už o tobě nikdy vědět,
ani vedle tebe stát nebo sedět!

Nechci,abys mi zas mojí radost vzal,
nechci,abys všechno krásné lehce mi bral.
Já nechci...Vlastně už nic,vžďyť je to každému fuk,
co já nechci a co může způsobit jeden kluk...
Autor Gagulii, 04.03.2005
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí