Poupátko romantiky

Poupátko romantiky

Anotace: ...

Schoulená v objetí

nechávám se unášet

teplem tvýho těla

Držíš mě pevně

jako bys o mě měl přijít

jako bych se měla vpít do temnoty

co nás obklopuje

 

cítím tvůj dech

ve svých vlasech

který jsem si kvůli tobě

nechala rozpuštěný

aby ses mohl topit

v záplavě jejich vůně

 

ruce jsou propletený

jako copánky

co jsem si dělávala

a tvoje prsty

něžně hladí ty moje

 

je až ironií

že to co jsem kdysi nesnášela

se mi teď tak líbí

led mýho srdce

asi roztává

a probouzí se v něm poupátko …

romantiky

 

 

Autor pastelka53, 23.06.2014
Přečteno 546x
Tipy 7
Poslední tipující: knihomolka, James Libustka, Akrij8, Jort, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžná ... :) Na světě není nic silnějšího než jemnost a něžnost.
Krásná, pohladila po duši.

26.02.2016 17:03:02 | Marťanka

Krásná, růže v rozpuku :o)

16.07.2014 10:22:59 | Akrij8

Báseň se k Tobě hodí :) pěkná.

23.06.2014 22:28:50 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí