Láska

Láska

Anotace: to co cítím popisuji jen. :-)

V noci nemůžu spát.
Když v myšlenkách na Tebe vzpomínám.
Ráno nemůžu pomalu vstát.Celý den se usmívám.
Když myslím na Tebe.
Tělo se mi rozechvěje.
Pohled do tvých očí.
Je zářici hvězda na nebi.
Krásná noc je kde v myšlenkách se ztrácím.
A tajnou temnotou bloudím.
Nevím kudy kam.
Strach velký mám.
O tobě pořád snívám.
Když vedle Tebe usínám.
Jen Tebe ráda mám.
Jen na Tebe myslívám.
Pár slov ti chci říct.
Miluji tě to TY víš
Autor Stanley, 24.06.2014
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad to ocení :) pěkné.

24.06.2014 22:59:17 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí