Mýdlové sny

Mýdlové sny

Anotace: ...

Někdy si vysníš život z jeřabin
a v polednách se touláš borůvčím.


Ze stesku stavíš loďku do bouří, troskotá
a stáří vráskám kreslí stíny.


Poutníků bosé nohy bubnují píseň kamenům,
o lásce co zemřela.


Někdy se sny rozplynou,
jak mýdlová pěna.
Autor MaPi, 25.06.2014
Přečteno 367x
Tipy 10
Poslední tipující: zelená víla, Pamína, Aliccia, AndreaM, želvička001, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"stáří vráskám kreslí stíny"...moc pěkný příměr.

25.06.2014 20:24:08 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí