Pohádky

Pohádky

Anotace: 7

Víte proč mám dodnes rád pohádky?

Protože končí happy endy.

Ani romantický filmy,nekončí vždy šťastně.

Vezměte si Podzim v New Yorku,Zápisník jedné lásky,Moulin Rouge

Ale pohádky jsou jiný.


Když někdo umře stači 2 kapky živý vody a je to.

Ale ani pohádky

Vás neuchrání před následky reality.


Když někdo umře tak už není cesty zpět.

Žádná živá voda není.

Vám jen tečou slzy,a hrozně moc to bolí.


Proto miluji pohádky kde lidi neumírají.

Autor UNKSON, 26.06.2014
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí