Vrať se

Vrať se

Anotace: Zase jedna kvůli tobě

 

Chtěl bych zpátky naše chvíle
pro zlomek sekundy s tebou zabil bych
snad víš,
že jen při tobě dokážu žít ve dvou
co bylo, bylo...
druhá šance není hřích

 

Prosím vrať se

Autor Pučik, 01.07.2014
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí