Do Nebe

Do Nebe

Anotace: 7

Do nebe vložené prosby touhy
Na venuši , na piano hraji skladby
Složené z okamžiků lásky
Po mléčné dráze prochází se noty

V kamení hvězdy píši operety
Vesmíru čmárám andělskou perutí
Že jsme cvoci a blázni .
Prsty dál hladí tu líci .

A já pořád hraji
Vesmírným tichém hučí
Mé skladby složené ze dvou srdcí
Slunce s měsícem tančí

A já pořád hraji a pořád komponuji
Pro dvě duše ,pro dvě srdce
Z touhy,prosby a milování
Dotekem rozechvělé tóny

Autor UNKSON, 02.07.2014
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí