Mezi peklem a nebem

Mezi peklem a nebem

Anotace: ...

Zabírám se do nitra své duše,
Nemyslím se že mi to pomůže,
Ba naopak spíše,
Ale co mám dělat,když mé srdce už nemůže?

Co dělat mám když mám dost?
Když nemůžu už dále...
Nemůžu zapomenout na minulost,
I když všechno bylo už krásné málem.

Málem měl jsem štěstí,
Místo toho dostal jsem,
Od osudu velkou pěstí,
A věřit přestal sem.

Nechci žít,
Ale musim se osudu postavit čelem,
Musím tu pro své blízké být,
Musím být zde mezi peklem a nebem.
Autor Kamen s.r.o., 28.01.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí