To se tak stává...

To se tak stává...

Anotace: Pocity potom.

Něco mi zbylo na srdečním svalu.
Snad se to podobá smutku či žalu,
nestačí celá má erudice
k nalezení vhodné definice.

Něco se zaseklo hluboko v těle,
zasáhlo orgány plně a cele.
V krvi se rozpilo, protéká v tepnách -
snad proto cítím ho v bdění i ve snách?

Kdosi mě částečně vědomí zbavil,
v náruč mě uchopil, vítězství slavil
a jí s ním slavila. Bez známky studu,
nevědouc, že mnou jen zahání nudu.

Prostý a bolestný závěr mi plyne.
na sklonku dne každá láska že zhyne.
Jak praví všemožné moudré hlasy,
má to tak být a nic nezmůžem. Asi...
Autor Henrieta, 02.07.2014
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Akrij8, SmallGeorge, Pamína, ježa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, vítej na literu, báseň se mi líbí :)

03.07.2014 22:45:49 | SmallGeorge

Moc díky:-). Jsem ráda, že jsem tu s vámi:-).

06.07.2014 10:07:48 | Henrieta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí