nehrála už si

nehrála už si

Anotace: ... a ten mokrý taky ...

.
nehrála už si jen
na prostíraná slova
obehraná do večera
a tvého těla smělá
najednou sama
procházela
tvou duší
a měla
pořád
jen tebe
a za vola
a někam až
do nekonečna
obcházela sny
a tak jsi jen
už tehdy
jí psal
a časy
vyhledaly
proutěné šály
do nachlazení
a ten mokrý
uměl její
a taky
zase
žil
.
Autor a_tao, 02.07.2014
Přečteno 321x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí